Tartina cu salata de vinete cu ardei copt


Ingrediente:
- 3 vinete 
- 3 ardei Capia
- 3 cepe verzi
- 3 catei de usturoi
- ulei de masline
- sare
- piper
  
Mod de preparare:
Coaceti direct pe flacara aragazului 3 vinete si 3 ardei Capia, iar, dupa ce s-au copt, curatati legumele de coaja sub jet de apa si le puneti la scurs. 

Le tocati pe un tocator de lemn cu un cutit de lemn, le aruncati intr-un bol de sticla, ceramica sau portelan, iar peste ele aruncati 3 cepe verzi taiate rondele subtiri si 3 catei de usturoi striviti cu lingura de lemn. 

Adaugati putin ulei de masline, ceva sare, ceva piper si... gata micul dejun! Pofta buna!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blonde Fashionista

Blonde Fashionista
https://www.facebook.com/theblondefashionista