Bagheta cu usturoi | Garlic Bread
Ingrediente pentru 4 porţii :
1 bagheta
2 linguri branza rasa cheddar (sau alta branza picanta)
2 linguri branza rasa parmezan
2 linguri cascaval
1 lingura frunze de patrunjel tocate marunt
1 lingura ceapa verde tocata marunt
4 linguri unt
2 catei de usturoi
Mod de preparare :
Se incinge cuptorul la 220 grade. Branzeturile, patrunjelul, ceapa verde tocata si putina sare se amesteca bine. Intr-o tigaie se topeste untul in care se caleste usturoiul la foc mic pentru cateva minute, pana ce se topeste in unt, apoi se ia de pe foc.
Bagheta se taie in 4 bucati egale si fiecare bucata se taie pe lung in jumatate. Painea se unge cu unt si usturoi, si se tavaleste in amestecul de branzeturi. Pe fundul unei tavi se asterne hartie de copt si se aseaza baghetele in tava. Se dau la cuptor si se lasa la copt pana ce branza se topeste si devine usor maronie.
1 bagheta
2 linguri branza rasa cheddar (sau alta branza picanta)
2 linguri branza rasa parmezan
2 linguri cascaval
1 lingura frunze de patrunjel tocate marunt
1 lingura ceapa verde tocata marunt
4 linguri unt
2 catei de usturoi
Mod de preparare :
Se incinge cuptorul la 220 grade. Branzeturile, patrunjelul, ceapa verde tocata si putina sare se amesteca bine. Intr-o tigaie se topeste untul in care se caleste usturoiul la foc mic pentru cateva minute, pana ce se topeste in unt, apoi se ia de pe foc.
Bagheta se taie in 4 bucati egale si fiecare bucata se taie pe lung in jumatate. Painea se unge cu unt si usturoi, si se tavaleste in amestecul de branzeturi. Pe fundul unei tavi se asterne hartie de copt si se aseaza baghetele in tava. Se dau la cuptor si se lasa la copt pana ce branza se topeste si devine usor maronie.
***