Hotdog cu cârnați bavarezi



Ingrediente (4 porții)

o   1 legătură arpagic
o   piper
o   2 cepe
o   sare
o   100 g salată verde
o   4 chifle de hotdog
o   3 linguri muștar dulce
o   4 cârnați bavarezi
o   2 linguri smântână, 24% grăsime
o   2 linguri maioneză
o   2 castraveți cornișon

Mod de preparare

1
Cuptorul se preîncălzește la 100 de grade.

2
Castraveții cornișon se taie cubulețe. Ceapa se decojește, se taie în jumătăți, apoi în cubulețe și se pune cu castraveții într-un castron. Se adaugă 1 lingură de muștar dulce, maioneză și smântână în castron și se amestecă.

3
Arpagicul se taie rondele și jumătate din acestea se încorporează în sosul cu muștar. Se condimentează cu sare și piper.

4
Chiflele se încălzesc 5 minute, în cuptor. Cârnații se pun în apă fierbinte.

5
Pâinicile calde se taie apoi în lungime, astfel încât să rămână unite jumătățile.

6
Restul muștarului se unge pe chifle și se introduce salata verde. Cârnații bavarezi se scot din apă și se pune câte unul pe salată.

7
Cârnații se ung cu sosul de muștar și deasupra se presară ceapă călită și restul arpagicului.

sursa: https://www.kaufland.ro/

Postări populare