Hotdog cu cârnați bavarezi
Ingrediente (4 porții)
o 1
legătură arpagic
o piper
o 2
cepe
o sare
o 100
g salată verde
o 4
chifle de hotdog
o 3
linguri muștar dulce
o 4
cârnați bavarezi
o 2
linguri smântână, 24% grăsime
o 2
linguri maioneză
o 2
castraveți cornișon
Mod de preparare
1
Cuptorul se preîncălzește la 100 de grade.
2
Castraveții cornișon se taie cubulețe. Ceapa se decojește,
se taie în jumătăți, apoi în cubulețe și se pune cu castraveții într-un
castron. Se adaugă 1 lingură de muștar dulce, maioneză și smântână în castron
și se amestecă.
3
Arpagicul se taie rondele și jumătate din acestea se
încorporează în sosul cu muștar. Se condimentează cu sare și piper.
4
Chiflele se încălzesc 5 minute, în cuptor. Cârnații se pun
în apă fierbinte.
5
Pâinicile calde se taie apoi în lungime, astfel încât să
rămână unite jumătățile.
6
Restul muștarului se unge pe chifle și se introduce salata
verde. Cârnații bavarezi se scot din apă și se pune câte unul pe salată.
7
Cârnații se ung cu sosul de muștar și deasupra se presară
ceapă călită și restul arpagicului.
sursa: https://www.kaufland.ro/
sursa: https://www.kaufland.ro/