Ciorba de miel cu macris

Ingrediente:
500 g carne miel,
2-3 morcovi,
1 patrunjel radacina,
1 ceapa,
tarhon,
leustean verde,
300 g frunze macris,
1 galbenus,
smintina,
sare si piper

Mod de preparare:
Aveti nevoie de niste carnita de miel (de la git, capetele osoase ale pulpelor, codita, capul)pe care o tineti 15 minute in apa rece.
Intr-o oala se rade sau se taie cuburi vreo 2-3 morcovi si patrunjelul , iar o ceapa o radeti.
Se calesc in putin ulei si apoi se adauga carnea si apa in care a stat si se adauga sare.Spuma care se face se ia cu spumiera.
Se adauga o crenguta de tarhon sau tarhon uscat.
Cind sunt aproape fierte toate , se adauga300g frunze de macris si se fierbe in continuare .
Ciorba se drege cu galbenus de ou si smintina si se mai acreste daca este cazul.
La sfarsit se adauga leustean verde tocat.
Pofta mare !





surse: http://www.petitchef.ro/retete/ciorba-de-miel-cu-macris-fid-1368368
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...