Drob de miel
maruntaie de miel
6 oua pentru umplutura
3 oua pentru interior
o leg. ceapa verde
2 leg patrunjel
o leg. marar
100 g unt
prapur
sare
piper
Decor:
rosii cherry
frunze de salata
pasta de ardei
pasta de hrean
Se fierb maruntaiele de miel ,dupa ce s-au racit se toaca prin masina de tocat sau robot .
Se adauga verdeata tocata fin,ceapa calita in unt ,ouale ,sarea si piperul.
Compozitia astfel obtinuta se aseaza in tava de chec pe prapurul de miel,asezand in interior cele 3 oua fierte tare.
Se coace la cuptor la foc potrivit. Dupa ce s-a racit se scoate din tava si se aseaza pe un platou alaturi de decorul dorit.
6 oua pentru umplutura
3 oua pentru interior
o leg. ceapa verde
2 leg patrunjel
o leg. marar
100 g unt
prapur
sare
piper
Decor:
rosii cherry
frunze de salata
pasta de ardei
pasta de hrean
Se fierb maruntaiele de miel ,dupa ce s-au racit se toaca prin masina de tocat sau robot .
Se adauga verdeata tocata fin,ceapa calita in unt ,ouale ,sarea si piperul.
Compozitia astfel obtinuta se aseaza in tava de chec pe prapurul de miel,asezand in interior cele 3 oua fierte tare.
Se coace la cuptor la foc potrivit. Dupa ce s-a racit se scoate din tava si se aseaza pe un platou alaturi de decorul dorit.
sursa: http://www.petitchef.ro/retete/drob-de-miel-fid-759156