Paste bolognese
Timp de preparare:
1 ora si 30 minute (complexitate medie)
Ingrediente :
- paste,
- 1 morcov,
- 1 telina,
- 2 cepe,
- 300g carne tocata,
- 200ml suc de rosii,
- patrunjel,
1 ora si 30 minute (complexitate medie)
Ingrediente :
- paste,
- 1 morcov,
- 1 telina,
- 2 cepe,
- 300g carne tocata,
- 200ml suc de rosii,
- patrunjel,
- sare,
- piper.
Mod de preparare :
Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.
Intr-o tigaie se incinge putin ulei si se calesc cele 2 cepe taiate marunt.
Se pune si carnea macinata, apoi morcovul si telina date pe razatoare. Se toarna sucul de rosii, se condimenteaza cu sare si piper, se pune capacul si se lasa la foc mic pana scade sosul, cam 1 ora.
La sfarsit se pune patrunjel tocat si sosul astfel obtinut se pune peste pastele fierte.
- piper.
Mod de preparare :
Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.
Intr-o tigaie se incinge putin ulei si se calesc cele 2 cepe taiate marunt.
Se pune si carnea macinata, apoi morcovul si telina date pe razatoare. Se toarna sucul de rosii, se condimenteaza cu sare si piper, se pune capacul si se lasa la foc mic pana scade sosul, cam 1 ora.
La sfarsit se pune patrunjel tocat si sosul astfel obtinut se pune peste pastele fierte.