Briose cu cacao de post
Ingrediente
1 cana faina
1 cana zahar
3 linguri cacao
1 varf de lingurita de bicarbonat de sodiu alimentar
1 varf de lingurita de praf de copt
½ lingurita de sare
1/3 cana ulei vegetal
1 lingura otet
1 lingurita esenta de vanilie sau un pachet de zahar vanilat
1 cana apa
Mod de preparare
Cuptorul se incalzeste la 175 de grade iar formele de briose se tapeteaza cu hartia
de briose. Faina se amesteca cu cacaoa, bicarbonatul, praful de copt, zaharul si
sarea. Apoi, adaugam uleiul, otetul si apa.
Pasta se pune in formele de briose cu lingura si se lasa la cuptor 15-20 de minute.
Putem sa adaugam in aluat bucatele marunte de ciocolata sau nuci.
1 cana faina
1 cana zahar
3 linguri cacao
1 varf de lingurita de bicarbonat de sodiu alimentar
1 varf de lingurita de praf de copt
½ lingurita de sare
1/3 cana ulei vegetal
1 lingura otet
1 lingurita esenta de vanilie sau un pachet de zahar vanilat
1 cana apa
Mod de preparare
Cuptorul se incalzeste la 175 de grade iar formele de briose se tapeteaza cu hartia
de briose. Faina se amesteca cu cacaoa, bicarbonatul, praful de copt, zaharul si
sarea. Apoi, adaugam uleiul, otetul si apa.
Pasta se pune in formele de briose cu lingura si se lasa la cuptor 15-20 de minute.
Putem sa adaugam in aluat bucatele marunte de ciocolata sau nuci.