Sos dulce-acrisor | Retete chinezesti

Ingrediente:

    o linguriţă şi jumătate de făină de porumb
    3 linguri de oţet
    2 linguri de zahăr brun
    3 linguri suc de ananas 2 linguri sos de roşii
    2 linguriţe sos de soia



Mod de preparare:

Dizolvaţi făina de porumb într-o linguriţă şi jumătate de apă.
Adăugaţi ingredi­entele rămase într-o cratiţă mică şi aduceţi-le la fier­bere. Când compoziţia clocoteşte, micşoraţi focul, adăugaţi făină de porumb cu apă şi bateţi cu telul cinci minute, până când se îngroaşă.

Serviţi-l fierbinte. Acest sos poate fi asociat foarte bine cu carnea de porc prăjită, creveţi şi pui sote, putând fi utilizat şi ca sos pentru înmuiat.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blonde Fashionista

Blonde Fashionista
https://www.facebook.com/theblondefashionista