Macaroane cu branza
Ingrediente:
1 pachet de macaroane
500gr branza de vaci
2 oua
2 plicuri zahar vanilat
3-4 linguri smantana
zahar cat va place de dulce
un praf de sare
margarina pentru uns tava
Mod de preparare:
Intr-un castron maricel se amesteca bine branza de vaci, cu zaharul, zaharul vanilat, praful de sare, oualele,smantana dupa ce au fiert pastele si sunt scurse eu le trec si print-un jet de apa rece se amesteca cu compozita facuta apoi se
aseaza intr-o tava si se da la copt in cuptorul incalzit in prealabil pana se rumeneste pe margini si deasupra se taie potrii si se pudreaza cu un pic de zahar
Timp de preparare:
30 minute (complexitate redusa)
Pofta buna!
1 pachet de macaroane
500gr branza de vaci
2 oua
2 plicuri zahar vanilat
3-4 linguri smantana
zahar cat va place de dulce
un praf de sare
margarina pentru uns tava
Mod de preparare:
Intr-un castron maricel se amesteca bine branza de vaci, cu zaharul, zaharul vanilat, praful de sare, oualele,smantana dupa ce au fiert pastele si sunt scurse eu le trec si print-un jet de apa rece se amesteca cu compozita facuta apoi se
aseaza intr-o tava si se da la copt in cuptorul incalzit in prealabil pana se rumeneste pe margini si deasupra se taie potrii si se pudreaza cu un pic de zahar
Timp de preparare:
30 minute (complexitate redusa)
Pofta buna!