Oua umplute cu somon fume | Aperitive
Ingrediente:
6 oua fierte;
150 g somon fume;
1 castravecior murat;
putin gogosar murat;
1 lingura mustar;
sare si piper dupa gust.
Mod de preparare:
Taiem fiecare ou in doua si scoatem galbenusul, pe care il frecam cu o lingura de mustar, apoi adaugam somonul taiat bucatele, castravetele tocat marunt, gogosarul tocat marunt, sare, piper si omogenizam. Cu aceasta compozitie umplem jumatatile de ou.
6 oua fierte;
150 g somon fume;
1 castravecior murat;
putin gogosar murat;
1 lingura mustar;
sare si piper dupa gust.
Mod de preparare:
Taiem fiecare ou in doua si scoatem galbenusul, pe care il frecam cu o lingura de mustar, apoi adaugam somonul taiat bucatele, castravetele tocat marunt, gogosarul tocat marunt, sare, piper si omogenizam. Cu aceasta compozitie umplem jumatatile de ou.