Reteta Rosii Umplute cu Ton si Branza de Vaci
Ingrediente (2-4 portii):
4 rosii
2 cutii cu ton in suc propriu
125 g branza de vaci slaba (Milly Perfecto)
jumatate de ceapa
o lingurita de bulion
patrujel
sare, piper
Desfacem cutiile cu ton si punem continutul la scurs intr-o sita.
Spalam rosiile, le stergem de apa, taiam capacele si cu ajutorul unei linguri le scoatem miezul.
Intr-un vas adaugam branza, ceapa tocata (daca aveti ceapa verde e cu atat mai bine), lingura de bulion, patrunjelul tocat, sare, piper si amestecam pana obtinem o pasta.
Punem si tonul intr-un vas si cu ajutorul unei furculite il maruntim; potrivim de gust cu putina sare si piper. Impartim ochiometric continutul in 4 si umplem cele 4 rosii. Peste, adaugam crema de branza.
Punem capacele rosiilor si dam la frigider pentru 30-60 de minute. Intre timp, prajim cateva felii de paine.
Fiecare rosie umpluta nu are mai mult de 140 calorii; cu tot cu o felie de paine prajita nu depasiti 200 de calorii.
Pofta buna!
4 rosii
2 cutii cu ton in suc propriu
125 g branza de vaci slaba (Milly Perfecto)
jumatate de ceapa
o lingurita de bulion
patrujel
sare, piper
Desfacem cutiile cu ton si punem continutul la scurs intr-o sita.
Spalam rosiile, le stergem de apa, taiam capacele si cu ajutorul unei linguri le scoatem miezul.
Intr-un vas adaugam branza, ceapa tocata (daca aveti ceapa verde e cu atat mai bine), lingura de bulion, patrunjelul tocat, sare, piper si amestecam pana obtinem o pasta.
Punem si tonul intr-un vas si cu ajutorul unei furculite il maruntim; potrivim de gust cu putina sare si piper. Impartim ochiometric continutul in 4 si umplem cele 4 rosii. Peste, adaugam crema de branza.
Punem capacele rosiilor si dam la frigider pentru 30-60 de minute. Intre timp, prajim cateva felii de paine.
Fiecare rosie umpluta nu are mai mult de 140 calorii; cu tot cu o felie de paine prajita nu depasiti 200 de calorii.
Pofta buna!