Oua umplute cu mustar | Aperitive
Durata: 30 min
Ingrediente:
6 oua,
2 linguri ulei,
1 lingura mustar,
1 lingura marar tocat,
1 praf de zahar,
sare,
6 masline
Mod de preparare:
Se fierb ouale tari, se curata si dupa ce s-au racit, se taie in doua pe lung, se scot galbenusurile si se freaca adaugind uleiul putin cite putin, apoi sarea, zaharul, mustarul si mararul tocat. Se umple fiecare jumatate de albus cu aceasta pasta si se garniseste cu cite o jumatate de maslina.
Ingrediente:
6 oua,
2 linguri ulei,
1 lingura mustar,
1 lingura marar tocat,
1 praf de zahar,
sare,
6 masline
Mod de preparare:
Se fierb ouale tari, se curata si dupa ce s-au racit, se taie in doua pe lung, se scot galbenusurile si se freaca adaugind uleiul putin cite putin, apoi sarea, zaharul, mustarul si mararul tocat. Se umple fiecare jumatate de albus cu aceasta pasta si se garniseste cu cite o jumatate de maslina.