Oua umplute cu sunca York si muraturi | Aperitive


Timp de preparare:
2 ore (complexitate medie)

Ingrediente:
10 oua
sunca York (200 grame)
2-3 castraveti murati
sare,piper
1 lingura maioneza
smantana
lapte(1 pahar mic)

Mod de preparare:
Se fierb ouale,se taie pe diagonala si se scoate galbenusul.Acesta se farama cu furculita si peste se adauga sunca taiata cuburi mici si castravetele murat(deasemenea taiati in cuburi mici)si maioneza,sare si piper..amestecandu-se bine!se umplu ouale cu aceasta compozitie.

Sosul de maioneza se subtiaza cu lapte.Se aseaza ouale umplute intrun vas si se toarna sosul deasupra. Galbenusurile se amesteca cu unt, sare, piper si mustar. Cu compozitia facuta se umple jumatatile de ou si se orneaza cu patrunjel sau castraveti murati.





Postări populare