Aperitiv”Lalele” | Aperitive | Appetizers
Ingrediente:
5 rosii medii(sau puteti folosi rosii cherry,in cazul acesta va trebui sa folositi mai multe rosii)
200 g branza bine scursa
2 catei de usturoi mici
Sare dupa gust
Piper dupa gust
1/2 legatura marar
2 linguri maioneza
Pentru ornat:
1 legatura ceapa verde
1 legatura salata verde
1 ardei capia rosu proaspat
5 rosii medii(sau puteti folosi rosii cherry,in cazul acesta va trebui sa folositi mai multe rosii)
200 g branza bine scursa
2 catei de usturoi mici
Sare dupa gust
Piper dupa gust
1/2 legatura marar
2 linguri maioneza
Pentru ornat:
1 legatura ceapa verde
1 legatura salata verde
1 ardei capia rosu proaspat
Preparare:
Amestecam cu ajutorul robotului de bucatarie branza,usturoiul pisat,mararul,maioneza.Dupa omogenizare potrivim de sare si piper.
Rosiiile le spalam,le taiem transversal in 4 parti ,dar nu de tot imitand petalele lalelelor.Cu grija se scoate miezul.Cu ajurul unei linguri se umplu rosiile cu pasta pregatita.Dupe umplere rosiile se aseaza pe un platou.Tulpinile lalelelor le vom face din foi de ceapa verde,iar frunzele din foi de salata sau macris.Lalelele astfel creeate pot fi asezate intr-un ardei rosu (ardeiul a fost curatat de seminte si codita)imitand astfel o vaza.
Se pot servi imediat sau pot fi tinute in frigider 1 ora.Amestecam cu ajutorul robotului de bucatarie branza,usturoiul pisat,mararul,maioneza.Dupa omogenizare potrivim de sare si piper.
Rosiiile le spalam,le taiem transversal in 4 parti ,dar nu de tot imitand petalele lalelelor.Cu grija se scoate miezul.Cu ajurul unei linguri se umplu rosiile cu pasta pregatita.Dupe umplere rosiile se aseaza pe un platou.Tulpinile lalelelor le vom face din foi de ceapa verde,iar frunzele din foi de salata sau macris.Lalelele astfel creeate pot fi asezate intr-un ardei rosu (ardeiul a fost curatat de seminte si codita)imitand astfel o vaza.