Dovleac Pane | Reteta Dovleac Pane | Dovlecei pane
*** RETETA I ***
Tipul retetei: Antreuri
Numarul de portii: 4
Timpul de preparare: 30 Minut(e)
Timpul de gatire: 30 Minut(e)
Dificultate: Foarte usor
Ingrediente:
3-4 dovlecii
3 oua
100g faina grau
sare
usturoi si smantana
3 oua
100g faina grau
sare
usturoi si smantana
Preparare:
se curata de coaja dovlecii ,se zbat oualele cu faina si sare se trece feliile de dovleac prin pasta obtinuta si se pun la prajit in baia incinsa de ulei .se prepara mujdeiul de usturoi si se freaca bn cu smantana .
Timp de preparare:
1 ora (complexitate redusa)
Ingrediente:
2 dovlecei
2 oua
6 linguri faina de grau
ulei pentru prajit
sare,piper
o capatana usturoi
zeama de lamaie
Mod de preparare:
*** RETETA II ***
Timp de preparare:
1 ora (complexitate redusa)
Ingrediente:
2 dovlecei
2 oua
6 linguri faina de grau
ulei pentru prajit
sare,piper
o capatana usturoi
zeama de lamaie
Mod de preparare:
Cureti dovleceii,tai felii,presari cu sare, lasi o jumatae de ora sa se scurga. Bati oul cu piper. Treci feliile de dovleac prin faina,prin ou si dai la prajit in tigaia cu ulei incins.
Pregatesti mujdeiul din usturoi, cateva picaturi de ulei si zeama de lamaie.
Servesti paneul cu mujdei de usturoi.
Pregatesti mujdeiul din usturoi, cateva picaturi de ulei si zeama de lamaie.
Servesti paneul cu mujdei de usturoi.
via: http://retete-carmen.blogspot.com/