Ciuperci Champinion cu cascaval



Timp de preparare:
1 ora (complexitate redusa)

Ingrediente:

1 1/2 kg de ciuperci Champinion,
500 gr cascaval ras,
sare, piper si alte condimente.

Mod de preparare:
Se curata ciupercile, se rup piciorusele din palarioara. Eu personal le curat pentru orice eventualitate,
nu vreau sa rontai ceva nisip in dinti. Cine doreste poate sa curete niste ceapa si cu piciorusele tocate sa le calim in putin unt. Eu personal le pun la alta mancare pentru ca baietii mei le mananca simlu cu cascaval. Cascavlul ras il pun in palarioare si apoi le pun intr-o tigaie sau vas de yena la cuptor. Peste ele pun o ceasca de vin cu ceva condimente si le las la cuptor circa 60 minute la foc domol. Se pot face in combinatii diferite dar noua ne plac mai mult simple cu cascaval. Este o mancare usoara si foarte gustoasa.

Pofta buna !!!


Postări populare