Oua umplute decorate cu paianjeni din masline | Aperitive
Oua umplute decorate cu paianjeni din masline
12 oua
Pentru umplutura:
100g sunca (eu am folosit sunca Sissi)
1 cutie branza Almete
1 lingura smantana
1 lingura pasta de masline
Piper si sare dupa gust
1 lingura maioneza (eu am facut maioneza de casa, puteti folosi si maioneza din comert)
Galbenusurile de la cele 12 oua pe care le fierbem
100g sunca (eu am folosit sunca Sissi)
1 cutie branza Almete
1 lingura smantana
1 lingura pasta de masline
Piper si sare dupa gust
1 lingura maioneza (eu am facut maioneza de casa, puteti folosi si maioneza din comert)
Galbenusurile de la cele 12 oua pe care le fierbem
Pentru maioneza:
1 galbenus crud
Sare dupa gust
1 lingutita mustar
Ulei in ce cantitate dorim (depinde de cat de multa maioneza vrem sa facem)
1 galbenus crud
Sare dupa gust
1 lingutita mustar
Ulei in ce cantitate dorim (depinde de cat de multa maioneza vrem sa facem)
Pentru ornat:
Masline fara samburi
Masline fara samburi
Mod de preparare:
Intr-o cratita, punem apa cu sare si punem 12 oua la fiert. Le lasam la fiert pana devin tari, aproximativ 5 minute, dupa ce s-au fiert le decojim si le lasam la racit.
Intr-o cratita, punem apa cu sare si punem 12 oua la fiert. Le lasam la fiert pana devin tari, aproximativ 5 minute, dupa ce s-au fiert le decojim si le lasam la racit.