Oua umplute decorate cu paianjeni din masline | Aperitive

 Oua umplute decorate cu paianjeni din masline
12 oua
Pentru umplutura:
100g sunca (eu am folosit sunca Sissi)
1 cutie branza Almete
1 lingura smantana
1 lingura pasta de masline
Piper si sare dupa gust
1 lingura maioneza (eu am facut maioneza de casa, puteti folosi si maioneza din comert)
Galbenusurile de la cele 12 oua pe care le fierbem

Pentru maioneza:
1 galbenus crud
Sare dupa gust
1 lingutita mustar
Ulei in ce cantitate dorim (depinde de cat de multa maioneza vrem sa facem)

Pentru ornat:
Masline fara samburi

Mod de preparare:
Intr-o cratita, punem apa cu sare si punem 12 oua la fiert. Le lasam la fiert pana devin tari, aproximativ 5 minute, dupa ce s-au fiert le decojim si le lasam la racit.


Postări populare