Minibriose cu crema de branza si somon | Aperitive | Appetizers
Ingrediente:
Pt. minibriose:
500g faina,
250g margarina,
250g telemea de vaca Hochland,
50g cascaval Hochland,
1 ou,
1 pliculet de drojdie uscata(7g),
o lingura de sare.
Pt. crema:
300g telemea de oaie Hochland,
200g smantana,
50g cascaval Hochland,
marar.
Pt. ornat:
100g somon afumat,
marar.
Mod de preparare:
Toate ingredientele pentru aluat se pun intr-un vas incapator, se amesteca si se formeaza o bila.
Se lasa la odihna 30 de minute.
Apoi, aluatul se imparte in trei si din prima bucata se formeaza bilute care se pun in fiecare adancitura.
Pt. minibriose:
500g faina,
250g margarina,
250g telemea de vaca Hochland,
50g cascaval Hochland,
1 ou,
1 pliculet de drojdie uscata(7g),
o lingura de sare.
Pt. crema:
300g telemea de oaie Hochland,
200g smantana,
50g cascaval Hochland,
marar.
Pt. ornat:
100g somon afumat,
marar.
Mod de preparare:
Toate ingredientele pentru aluat se pun intr-un vas incapator, se amesteca si se formeaza o bila.
Se lasa la odihna 30 de minute.
Apoi, aluatul se imparte in trei si din prima bucata se formeaza bilute care se pun in fiecare adancitura.