Ceafa de Porc cu Ciuperci

Ingrediente:
4 bucati de ceafa de porc
5 cepe mari
150 g ciuperci
3 linguri unt sau margarina
o lingura faina
100 ml supa de zarzavat
150 g smantana
piper
sare

Preparare:Ceapa tocata marunt se caleste in unt impreuna cu ciupercile taiate feliute.
Carnea se prajeste in unt, se condimenteaza cu sare si piper, apoi se adauga peste ciuperci. Se lasa sa fiarba impreuna timp de 5-10 minute. Se aseaza carnea cu legumele intr-o forma unsa cu ulei. Se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor timp de 30 minute. In untul ramas de la prajitul carnii se pune smantana, apoi supa si faina, lasand sa dea in clocot amestecand incontinuu. Se potriveste la gust de sare si piper.
Carnea se serveste cu sosul de smantana.

Timp Preparare: 1 h
Complexitate: medie

Postări populare