Briose cu ciocolata si visine

Ingrediente
- 250g de făină
- 1 linguriţă de bicarbonat de sodiu
- 140g de vişine deshidratate
- câte 100g de ciocolată albă şi neagră
- 100g de zahăr
- 2 ouă bătute
- 150ml de iaurt
- 100g de unt topit

Mod de preparare
   Se încălzeşte cuptorul la 180° C/gaz 6 şi se aşază forme de hârtie într-o tavă de brioşe cu 12 găuri. Se cern 250g de făină şi 1 linguriţă de bicarbonat de sodiu şi se amestecă 140g de vişine deshidratate, câte 100g de ciocolată albă şi neagră tăiată în bucăţi mari şi 100g de zahăr fin.
   Se adaugă 2 ouă bătute, 150ml de iaurt natural şi 100g de unt topit şi se amestecă până când mixul este cremos, dar cu cocoloaşe.
   Se umplu formele de hârtie şi se dă tava la cuptor 20-25 de minute, până când brioşele cresc şi se rumenesc.
   Se scot pe un grătar la răcit şi se servesc uşor calde.


via:http://www.goodfood.ro/reteta/briose-cu-ciocolata-si-visine-149012.html

Postări populare