Champignon marinate| Aperitive cu ciuperci
Ingrediente :
250 gr ciuperci champignon
10 frunze de busuioc
10 frunze de oregano
5 crengute de cimbru
1 catel de usturoi ,pisat sau taiat marunt
5 linguri de ulei de masline
2 linguri de otet
sare,piper
250 gr ciuperci champignon
10 frunze de busuioc
10 frunze de oregano
5 crengute de cimbru
1 catel de usturoi ,pisat sau taiat marunt
5 linguri de ulei de masline
2 linguri de otet
sare,piper
Mod de preparare :
Pentru champignon marinate se spala ciupercile si se pun intr-un container de plastic.
Se adauga restul ingredientelor si se amesteca.
Se inchide cutia cu capacul si se lasa peste noapte in frigider.
Aceasta este cea mai grea parte a retetei,o sa va faceti drum cam des la frigider.
Mod de servire
Ciupercile champignon marinate se servesc a doua zi, dar sa stiti ca nu o sa mai aveti aceeasi cantitate. Probabil si voi ati gustat cam des sa vedeti daca s-au facut.
Sursa acestei retete este blogul culinar http://mitinitta.blogspot.com/