Rulada din paine cu somon afumat | Aperitive
Ingrediente:
-2 felii mari de piine ,mai subtiri,fara coaja
-pasta de brinza
-somon afumat
-patrunjel tocat marunt
Mod de pregatire:
Feliile de piine le aplatizam cit putem cu un sucitor,le ungem cu crema de brinza peste care punem somonul.(toate astea le-am pregatit pe o folie de film alimentar)
Acum,cu ajutorul foliei,rulam cit mai strins,ca la salamul de biscuiti(fara sa prindem foliea inauntru)
Asa strinse le punem la rece pina cind o sa-l feliem.
Atunci ,desfscem foliea,si tavalim ruloul prin patrunjel tocat foarte marunt(dupa cum o sa vedeti eu nu l-am dat prin partunjel ,dar va sfatuiesc sa o faceti ca arata super!)
Apoi feliem si servim. Este un aperitiv usor si rapid de facut!
-2 felii mari de piine ,mai subtiri,fara coaja
-pasta de brinza
-somon afumat
-patrunjel tocat marunt
Mod de pregatire:
Feliile de piine le aplatizam cit putem cu un sucitor,le ungem cu crema de brinza peste care punem somonul.(toate astea le-am pregatit pe o folie de film alimentar)
Acum,cu ajutorul foliei,rulam cit mai strins,ca la salamul de biscuiti(fara sa prindem foliea inauntru)
Asa strinse le punem la rece pina cind o sa-l feliem.
Atunci ,desfscem foliea,si tavalim ruloul prin patrunjel tocat foarte marunt(dupa cum o sa vedeti eu nu l-am dat prin partunjel ,dar va sfatuiesc sa o faceti ca arata super!)
Apoi feliem si servim. Este un aperitiv usor si rapid de facut!