Rulouri cu somon afumat | Aperitive

Un aperitiv usor de preparat,de efect si f. bun. Pentru a-l servi a doua zi il ansamblam seara si-l tinem in frigider peste noapte.

Ingrediente:
somon afumat,
cca 200-300 grame
piine libaneza(lipiile acelea subtirele)-vreo 4,
crema de brinza de vaci(cumparata,gen philadelphia sau chiar facuta in casa din br. de vaci proaspata frecata cu unt si sare),
cca 300 grame,
ceapa verde,taiata marunt,
1 legatura de marar,
optional castravete taiat rondele f. fine sau cuburi f. mici.

Mod de preparare
:
Ungem lipia(care este asezata pe o bucata de folie alimentara) cu crema de brinza,presaram pe ea,ceapa,mararul,ambele maruntite,daca vreti si castravete,iar la sfirsit somonul.
Rulam incet,cu ajutorul foliei,impachetam etans si gata, dam la frigider.

Cand servim taiem feliute din rulou de aproximativ 1cm grosime.



Postări populare