Cartofi copti de 2 ori

Pentru 2 portii avem nevoie de:
- 5-6 cartofi medii
- 2 linguri mari de ricotta sau branza de vaci
- 2 linguri mari de smantana grasa
- o mana generoasa de cascaval ras
- sare si piper


Preparare:

Cartofii de spala foarte bine cu o carpa aspra pana coaja este perfect curata. Se inteapa cu o scobitoare, se sareaza si se dau la cuptor timp de 45 minute. Dupa coacere se taie in doua, se scobeste interiorul pastrand intacte cojile. Se amesteca miezul din cartofi cu branza, smantana si un praf de sare si piper. Se umplu barcutele din cartofi cu acest amestec. Se presara mult cascaval si se dau la cuptor timp de 10-15 minute. Se servesc fierbinti cu un praf de boia dulce presarat si cu muraturi sau salate de cruditati. N-am mai avut rabdare si i-am mancat cu felii de castravete. O mancarea foarte satioasa si usoara. 









Postări populare