Oua Benedict
Daca aruncati un ochi pe Wiki veti vedea ca sunt mai multe povestioare
legate de originea acestei retete si mai multi doresc sa isi atribuie
invetarea ei. Sincera sa fiu, nu stiu in ce masura conteaza asta, cat
faptul ca undeva, cineva, s-a gandit sa puna pe o jumatate de English
Muffin o felie subtire de sunca, un ou ochi fiert (ochiuri romanesti) si
sos olandez. E ca si cum ai pune pe o felie de paine tot ce iti place
tie cel mai mult si ai face un super-sandwich cu foarte mare priza la
public.
Ingrediente Oua Benedict:
- English Muffins
- unt
- ochiuri romanesti
- bacon sau sunca (eu am folosit de Parma)
- sos olandez
Taiati briosele in jumatate, incalziti-le putin in cuptor sau la microunde. Ungeti fiecare jumatate cu putin unt si puneti peste o felie de sunca, apoi oul si apoi sosul olandez.
E drept ca e ceva de lucru daca vreti sa faceti singuri toata reteta, dar eu zic ca merita. Nici un sos din magazine nu va fi ca olandezul facut in casa, la fel nici briosele englezesti. Cu putina rabdare puteti face niste oua Benedict absolut perfecte!
Ingrediente Oua Benedict:
- English Muffins
- unt
- ochiuri romanesti
- bacon sau sunca (eu am folosit de Parma)
- sos olandez
Taiati briosele in jumatate, incalziti-le putin in cuptor sau la microunde. Ungeti fiecare jumatate cu putin unt si puneti peste o felie de sunca, apoi oul si apoi sosul olandez.
E drept ca e ceva de lucru daca vreti sa faceti singuri toata reteta, dar eu zic ca merita. Nici un sos din magazine nu va fi ca olandezul facut in casa, la fel nici briosele englezesti. Cu putina rabdare puteti face niste oua Benedict absolut perfecte!