Pasta de pastrav

Aceasta mâncare poate fi pregatita chiar cu o zi înainte si tinuta la frigider pâna când e nevoie de ea. Textura mâncarii face ca ea sa fie buna pentru a fi mâncata cu lingura (eventual serviti-va reciproc).

Ingrediente:

-500 g de pastrav
-100 g de cartofi fierti
-150 ml de suc de lamâie proaspata
-3 lingurite de cognac
-2 lingurite de un unt topit
-2 fructe avocado
-ardei iute
-piper negru
-sare

Procedeaza astfel:

Gateste pastravul la cuptorul cu microunde, un minut la temperatura mare pe fiecare suta de grame. Ia carenea de pe pastrav si las-o sa se raceasca. Ar trebui sa-ti ramâna cam 300 g.

1.Bate carnea de pastrav cu cartofii fierti, cu sucul de lamâie, cu cognacul si cu untul topit. Poti folosi un mixer.

2.Adauga partea carnoasa a unui fruct si jumatate de avocado, ardei iute dupa gust si un praf de sare si de piper negru.

3.Bate noul amestec înca 15-30 de secunde.

4.Pune pasta astfel obtinuta într-un bol si las-o sa se raceasca pentru câteva ore la frigider.

Serveste-o folosind jumatatea de avocado ramasa pentru a o orna.

Postări populare