Mancare de ciuperci cu piept de pui
Ingrediente mancare de ciuperci cu piept de pui:
500 g piept de pui
500 g ciuperci
3 rosii
1 ceapa mare
300 ml smantana
ulei, sare, piper, 3-4 catei de usturoi
Modul de preparare a retetei:
Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei pana devine translucida. Se adauga pieptul de pui taiat bucati potrivite, se acopera cratita si se lasa sa se inabuse.
Se spala si se taie ciupercile, apoi se adauga la mancare, impreuna cu 1/2 lingurita de sare. Dupa 20 minute se adauga rosiile decojite, taiate cubulete. Se mai lasa pe foc 5 - 10 minute, se pune usturoiul taiat felioare, se amesteca smantana, se gusta mancarea de sare si se condimenteaza cu piper.
500 g piept de pui
500 g ciuperci
3 rosii
1 ceapa mare
300 ml smantana
ulei, sare, piper, 3-4 catei de usturoi
Modul de preparare a retetei:
Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei pana devine translucida. Se adauga pieptul de pui taiat bucati potrivite, se acopera cratita si se lasa sa se inabuse.
Se spala si se taie ciupercile, apoi se adauga la mancare, impreuna cu 1/2 lingurita de sare. Dupa 20 minute se adauga rosiile decojite, taiate cubulete. Se mai lasa pe foc 5 - 10 minute, se pune usturoiul taiat felioare, se amesteca smantana, se gusta mancarea de sare si se condimenteaza cu piper.