Fasole verde | Fasole verde cu smantana
Ingrediente:
1 kg fasole verde tanara si fara ate
1 cescuta de smantana
80 gr unt
sare
1 mana de marar proaspat
Preparare:
Fasolea verde se curata de codite si de varfuri, dupa care se pune la fiert intr-o cratita cu apa clocotita si sare. Se fierbe fara capac si la foc mare.
Dupa ce s-a inmuiat, se scurge intr-o strecuratoare, se pune intr-un castron si se adauga imediat untul, se amesteca pana cand se topeste untul.
Fasolea se serveste imediat, stropita cu smantana si cu marar tocat presarat deasupra.
1 kg fasole verde tanara si fara ate
1 cescuta de smantana
80 gr unt
sare
1 mana de marar proaspat
Preparare:
Fasolea verde se curata de codite si de varfuri, dupa care se pune la fiert intr-o cratita cu apa clocotita si sare. Se fierbe fara capac si la foc mare.
Dupa ce s-a inmuiat, se scurge intr-o strecuratoare, se pune intr-un castron si se adauga imediat untul, se amesteca pana cand se topeste untul.
Fasolea se serveste imediat, stropita cu smantana si cu marar tocat presarat deasupra.