Pui si ciuperci cu sos de mustar si vin
Ingrediente:
2 bucati de piept de pui
50 g parmesan ras
50 g cascaval
250 g ciuperci proaspete
1/4 pahar de mustar Dijon
50 ml vin alb, sec
1 catel mare de usturoi
2 linguri de boia dulce
1 lingurita rasa cimbru
sare si piper
Mod de preparare:
Se spala pieptul de pui. Se taie în 2 bucati fiecare. Se da drumul la cuptor la 375°F.
Într-o cratita se pun puiul dat prin usturoiul pisat, ciupercile taiate felii de 5 mm grosime. Se amesteca într-o cana vinul cu mustarul si cimbrul. Se toarna peste pui.
Se rade cascavalul peste pui, se adauga parmesanul. Se presara boiaua dulce si piperul.
Se da la cuptor aproximativ 45 de minute, pâna se face puiul si se formeaza crusta.
2 bucati de piept de pui
50 g parmesan ras
50 g cascaval
250 g ciuperci proaspete
1/4 pahar de mustar Dijon
50 ml vin alb, sec
1 catel mare de usturoi
2 linguri de boia dulce
1 lingurita rasa cimbru
sare si piper
Mod de preparare:
Se spala pieptul de pui. Se taie în 2 bucati fiecare. Se da drumul la cuptor la 375°F.
Într-o cratita se pun puiul dat prin usturoiul pisat, ciupercile taiate felii de 5 mm grosime. Se amesteca într-o cana vinul cu mustarul si cimbrul. Se toarna peste pui.
Se rade cascavalul peste pui, se adauga parmesanul. Se presara boiaua dulce si piperul.
Se da la cuptor aproximativ 45 de minute, pâna se face puiul si se formeaza crusta.