Pasta de peste
Ingrediente:
-1 conserva de peste in ulei
-3 linguri de gris
-100 g unt, la temperatura camerei
-1 ceapa, tocata foarte fin
-zeama de lamaie, dupa gust
-sare
-piper
Preparare:
Fierbeti grisul turnat in ploaie in apa clocotinda si amestecati mereu pana se ingroasa. Lasati la racit.
Intre timp, sfaramati pestele, adaugati uleiul din conserva, grisul rece si mixati foarte bine pana obtineti o pasta cremoasa.
Separat, frecati spuma untul, adaugati apoi cate 1 lingura din compozitia cu peste, omogenizand bine, de fiecare data.
La sfarsit inglobati ceapa si adaugati, dupa gust, zeama de lamaie, sare si piper.
Serviti pe paine prajita si / sau cu muratura, dupa dorinta.
Pofta buna ! :-)
-1 conserva de peste in ulei
-3 linguri de gris
-100 g unt, la temperatura camerei
-1 ceapa, tocata foarte fin
-zeama de lamaie, dupa gust
-sare
-piper
Preparare:
Fierbeti grisul turnat in ploaie in apa clocotinda si amestecati mereu pana se ingroasa. Lasati la racit.
Intre timp, sfaramati pestele, adaugati uleiul din conserva, grisul rece si mixati foarte bine pana obtineti o pasta cremoasa.
Separat, frecati spuma untul, adaugati apoi cate 1 lingura din compozitia cu peste, omogenizand bine, de fiecare data.
La sfarsit inglobati ceapa si adaugati, dupa gust, zeama de lamaie, sare si piper.
Serviti pe paine prajita si / sau cu muratura, dupa dorinta.
Pofta buna ! :-)